Super fokkende topmerrie aangeboden – VERKOCHT –

Wilt u top bloed in huis halen, dan is dit uw kans!

Uit de internationale merrielijn bieden wij te koop aan Chere Murona drachtig van Glamourdale. Voor het vaderschap van Chere Murona tekende de legendarische zojuist overleden hengst Don Schufro. In de moederlijn vinden we de hengsten Vincent en Zaire.

Chere Murona heeft al 2 nakomelingen voorgebracht van Glamourdale, waaronder de hengst Kensington (2015) in bezit van Helgstrand Dressage . Kensington vertoont veel aanleg voor het hogere werk. Lady Murona (2016) valt op door haar lichtvoetigheid en souplesse en is in Nederland verkocht.

Uit deze Murona stam van ing. J. de Feijter komt ook de goedgekeurde Kwpn dekhengst High Five. De lijst met Lichte Tour Paarden en Grand Prix paarden is talloos. Enige opvallende paarden uit deze stam zijn Grand Prix paard Axel (Frankrijk), First Choice (v.Jazz) goedgekeurde dekhengst voor Hannover, Oldenburg en DWB, Zegerwaard (v.Jazz) Grand Prix paard (Oostenrijk), Knock Out (v.Ebony) goedgekeurde dekhengst.

Chere Murona is ZI dressuur geklasseerd. Zij wordt makkelijk drachtig en vertoont geen ongemakken. Ze is ongecompliceerd.

Top merrie met topgenen!

Prijscategorie II