De Paardenmakelaar helpt u bij de aankoop of verkoop van uw paard of pony.
Van de aankoop van een paard of pony wil je vaak jaren plezier hebben. Hierom is het belangrijk om goed in kaart te brengen wat de eisen zijn die je aan een paard stelt. Zowel de huidige wensen en eisen als de toekomstige eisen en wensen moeten hiervoor zorgvuldig in kaart worden gebracht. Pas als we echt weten wat de verwachtingen zijn gaan we op zoek naar mogelijke ‘kandidaten’.

Naast onze rol bij de aankoop van een paard of pony bemiddelen wij ook bij de verkoop van uw geliefde viervoeter. Ook bij de verkoop gaan wij op zoek naar de beste match tussen paard en nieuwe eigenaar. Dankzij onze zorgvuldige aanpak weet de koper wat hij/zij krijgt, komt het paard in een geschikte omgeving en weet de kopende partij dat zijn/haar paard goed terecht komt.

Naast bemiddeling verzorgen wij ook taxaties van paarden en pony’s. Onze gecertificeerde taxateur helpt, bijvoorbeeld bij scheidingen of letselschades, om tot een reële waardebepaling van uw paard of pony te komen. Kijk bij taxaties voor meer informatie!

 

Makalaardij

Bemiddeling en begeleiding bij aan en verkoop van paarden

Meer informatie

Taxaties

Uw professioneel gecertificeerd paardentaxateur

Meer informatie

Aanbod

Bekijk ons aanbod of bespreek de verkoopmogelijkheden

Meer informatie

De Paardenmakelaar
Carina Neervoort
T: 06 – 55732064
E: info@depaardenmakelaar.nl
W: www.depaardenmakelaar.nl