Elite merrie van Chippendale x Tuschinski – SOLD IN THE NETHERLANDS

Schitterende Elite merrie Eptm (dr) Prok te koop aangeboden. Voor het vaderschap tekende de hengst Chippendale en aan moederskant Tuschinski x Rousseau. In 2019 heeft zij een hengstveulen gebracht van Glock’s Flavio (foto’s van dit hengstveulen staan op deze pagina). De merrie is LII geklasseerd en zal binnenkort in de MI dressuur gestart worden.

Uit de moeder Firenda komen zeer goede nakomelingen. Onder andere: Mirenda (v. Glock’s Flavio) was 1 van de veilingtoppers op de veulenveiling van Midden Nederland 2017, Nirenda (v. Daily Diamond) tevens verkocht op de Veulenveiling Midden Nederland 2018, Oirendo (v. Glock’s Toto jr. was 1 van de smaakmakers op de veulenveiling Borculo tijdens outdoor Gelderland. Een 4 jarige merrie Lord Leatherdale wordt nu klaargemaakt voor de Ibop proef.

Jirenda meet 1.66 m. Zij beschikt over 3 goede gangen. Haar stap is ruim en mooi door het lichaam. Zij draaft met afdruk en met een goed gebruik van het achterbeen. Haar galop heeft een krachtige sprong en is altijd bergop.

Zoekt u een goed en mooi sportpaard waarmee u ook in de toekomst goede veulens mee kunt fokken, dan is dit uw paard!